Selectie

Selectie

Wij selecteren de arbeidsmigranten vanuit onze centrale Fides locatie in Nederland (Doetinchem), voor opdrachtgevers in heel Nederland. 

Kwalitatieve uitzendkrachten

We hanteren een strenge selectieprocedure, zodat we (vak)krachten werven die gespecialiseerd zijn, en wanneer gewenst de juiste werkervaring en opleiding hebben. 

Kandidaten weten ons te vinden

In de afgelopen 10 jaar heeft Fides een kwantitatief en kwalitatief netwerk en werkend bestand opgebouwd. De hoge tevredenheid bij onze huidige werknemers zorgt ervoor dat inmiddels veel nieuwe arbeidsmigranten (uit voornamelijk Polen) uit zichzelf de weg naar Fides weten te vinden. 

Doeltreffende selectiemethode

Door de selectie niet uit te besteden aan derden in het thuisland en dit in eigen beheer te houden, hebben wij optimaal invloed op de kwaliteit van onze flexkrachten. Dankzij onze doeltreffende selectiemethode bent u ervan verzekerd dat nieuwe uitzendkrachten zich makkelijk aanpassen, hun talen spreken (indien gewenst), betrouwbaar zijn en hard werken. In combinatie met een zeer laag ziekteverzuim en hoge productiviteit. Zo bieden wij iedere organisatie de optimale productiviteit en continu├»teit; kortom meer slagkracht. 

Meer weten?

Bent u op zoek naar betrouwbare en kwalitatieve arbeidsmigranten om uw organisatie te versterken? Dan vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden. Neem contact met ons op en maak een afspraak.