Huisvesting in Nederland
Medewerkers

Huisvesting in Nederland

Wij vinden het belangrijk dat jij je goed voelt in Nederland. Daarom zorgen wij voor geschikte huisvesting - onze flexkrachten zeggen: 'de beste'!

Aankomst in Nederland

Nadat jij de reis naar Nederland ondernomen hebt, word je door een van de huisbeheerders van Fides opgevangen. Deze medewerker spreekt Pools en kan je snel wegwijs maken. Zij begeleiden je vervolgens naar jouw nieuwe woonplek.

Huisvesting goed geregeld

De huisvesting die wij bieden is goed, degelijk en netjes. Wanneer mogelijk, zorgen we er voor dat de huisvesting in de buurt van je toekomstige werkplek is. In alle gevallen zorgen wij ervoor dat je comfortabel woont in Nederland.

Wonen volgens de normen

Wij zijn lid van de ABU. ABU-leden die werken met arbeidsmigranten en daarvoor eigen huisvestingslocaties beschikbaar hebben, dienen hun huisvesting door een onafhankelijke instelling te laten controleren. Wij voldoen aan alle eisen en mogen daarom het SNF-keurmerk voeren. Dit is een extra garantie dat onze huisvesting van goede kwaliteit is.

Meer weten?

Meer weten over onze huisvesting?

Benieuwd naar onze huisvesting of wil je deze persoonlijk bekijken? Neem dan telefonisch contact op met één van onze medewerkers om de mogelijkheden te bespreken.