Inhouse

Inhouse

Wanneer een opdrachtgever grote aantallen (tijdelijke) uitzendkrachten inzet, coördineren wij het volledige proces via inhouse-dienstverlening.

Fides op locatie

Het proces van onze inhouse-dienstverlening bestaat in dit geval uit het adviseren in- èn organiseren van uw ideale flexpool. Dit zorgt ervoor dat wij, mede door onze jarenlange ervaring op dit gebied, een productiviteitswinst behalen die leidt tot kostenbesparing.

Wij nemen hierbij ook graag het planvraagstuk voor vast personeel uit handen, waardoor vast en flex echt samenkomt. Alle onderdelen voor HR-vraagstukken komen hierbij aan bod.

Om succesvol te zijn, zorgen wij voor een zorgvuldige werving en selectie van de vaste en de flexibele schil. Daarnaast garanderen wij dat al uw personeel op dezelfde manier geïnformeerd en geïnstrueerd wordt, zodat de huisregels en de veiligheidsregels voor iedereen duidelijk zijn.

De betrokken inhouse-specialisten van Fides zorgen er via korte en duidelijke communicatielijnen voor dat de vooraf besproken resultaten behaald worden.

Samenwerken?

Wil je meer informatie?

Fides biedt oplossingen voor organisaties in diverse branches die behoefte hebben aan een flexibele inzet van uitzendkrachten. Benieuwd naar alle andere voordelen als je voor Fides kiest?