Selectie werknemers
Onze dienstverlening

Selectie werknemers

Wij selecteren onze medewerkers voor opdrachtgevers in heel Nederland. Wij doen dit vanuit ons prachtige kantoor in Doetinchem (Nederland).

Kwalitatieve uitzendkrachten

We hanteren een strenge selectieprocedure, zodat we (vak)krachten werven die gespecialiseerd zijn, en, wanneer gewenst, de juiste werkervaring en opleiding hebben. Dit heeft er voor gezorgd dat we in de afgelopen jaren een kwantitatief en kwalitatief sterk netwerk hebben opgebouwd. De hoge tevredenheid bij onze huidige werknemers zorgt ervoor dat veel nieuwe werknemers (voornamelijk uit Polen) de weg naar Fides uit zichzelf weten te vinden. 

Doeltreffende selectiemethode

Door onze goede contacten in het thuisland hebben wij optimaal invloed op de kwaliteit van onze flexkrachten. Dankzij de doeltreffende selectiemethode bent u ervan verzekerd dat nieuwe uitzendkrachten zich makkelijk aanpassen, indien gewenst hun talen spreken, zeer betrouwbaar zijn en over een goed arbeidsethos beschikken. Zo bieden wij iedere organisatie de optimale productiviteit en continu├»teit. Kortom; meer slagkracht. 

Op zoek naar versterking?

Meer weten?

Bent u op zoek naar betrouwbaar en kwalitatief personeel om uw organisatie te versterken? Dan vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden. Neem contact met ons op en maak een afspraak.