Hét uitzendbureau voor flexibel personeel uit de nieuwe Europese landen
Over Fides

Hét uitzendbureau voor flexibel personeel uit de nieuwe Europese landen

Fides is specialist in het uitzenden van flexkrachten uit de nieuwe EU-landen, en Polen in het bijzonder. Onze medewerkers zijn voor langere of korte tijd, volledig naar behoefte, in te zetten. Dit doen wij op basis van uitzenden, detacheren en werving & selectie. Met onze diensten richten wij ons op bedrijven in uiteenlopende branches zoals food (bijv. pluimvee), land- en tuinbouw, logistiek, productie en metaal en techniek.

Actief sinds 2004

Wij zijn sinds 2004 actief in het uitzenden van buitenlandse vakkrachten. In al deze jaren hebben wij een netwerk van tevreden opdrachtgevers, verspreid over heel Nederland, opgebouwd. Onze opdrachtgevers waarderen onze kwaliteit en betrouwbaarheid en dankzij de inzet van onze (voornamelijk Poolse) flexkrachten kunnen zij de vraag naar (vak)krachten binnen hun organisatie samen met ons betrouwbaar invullen. Vanuit onze centrale locatie in Doetinchem (Gelderland) werken onze Nederlandse en Poolse medewerkers dagelijks aan de werving en selectie van vakkrachten uit Oost-Europa.  

Fides op locatie - inhouse

Wanneer een opdrachtgever grote aantallen (tijdelijke) uitzendkrachten inzet, coördineren wij het volledige proces via inhouse-dienstverlening. Dit betekent dat Fides een servicekantoor inricht op uw bedrijfslocatie. Vanuit hier regelen wij de werving, selectie, begeleiding en planning van de uitzendkrachten. Wanneer het voor u van toegevoegde waarde is, nemen wij tegelijk de planning van uw personeel mee in het geheel. Het voordeel: u beschikt over een exclusief en ervaren Fidesteam voor uw organisatie.

Flexfamily 

Fides is lid van FlexfamilyDe verschillende specialismen binnen Flexfamily bieden samen een breed pakket aan HR-oplossingen: van uitzenden, detacheren, werven & selecteren tot trainen en opleiden, van re-integratie & outplacement tot het volledig ontzorgen bij het werkgeverschap. Flexfamily heeft alles in huis om een grote positieve impact maken. Voor opdrachtgevers én de mensen op de regionale arbeidsmarkt.

De koffie staat klaar

Wilt u meer weten?

Benieuwd naar onze werkwijze? Of wilt u een aanvraag doen voor betrouwbaar personeel? Neem dan contact met ons op.