Begeleiding
Onze dienstverlening

Begeleiding

Wij begeleiden zowel onze medewerkers als opdrachtgevers. Zo krijgen medewerkers ondersteuning bij het zoeken naar geschikte huisvesting en geven we opdrachtgevers een vaste contactpersoon. Hierdoor verloopt het uitzenden voor beide partijen soepel.

Coördinatoren 

Bij onze opdrachtgevers zijn coördinatoren werkzaam die de begeleiding van de medewerkers op zich nemen. Zij spreken zowel Pools als Engels of Nederlands. Op de eerste werkdag begeleiden onze coördinatoren de medewerker naar de werkvloer. Wij verzorgen dus de introductie én zorgen dat nieuwe medewerker(s) snel productief zijn. Tegelijk ondersteunen wij bij de instructie van bedrijfsspecifieke veiligheids- en hygiënevoorschriften, regels en werkwijzen.

Adequate 24-uurs ondersteuning

Wij zijn, in het geval van calamiteiten, 24 uur per dag bereikbaar. Zo is iedere opdrachtgever ervan verzekerd dat zij de verantwoordelijke Fides-coördinator ook buiten kantoortijden kan bereiken. Dit biedt continuïteit en zekerheid.

Neem contact met ons op

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan telefonisch contact op met één van onze medewerkers om een afspraak te maken.