Werving van Oost-Europese medewerkers
Onze dienstverlening

Werving van Oost-Europese medewerkers

Fides biedt oplossingen op maat. Wij spelen volledig in op verwachtingen binnen uw bedrijf en de inzet van de juiste flexkrachten. Met andere woorden; van de inventarisatie van wensen en voorkeuren tot de plaatsing van onze werknemers binnen uw organisatie. Wij verzorgen het gehele plaatje.

De passende kandidaat

De zoektocht naar de passende kandidaat begint met het in kaart brengen van uw wensen en eisen. Kennis van uw processen, bedrijfsmentaliteit en werkwijze zijn voor ons waardevol. Welke beloningsregeling is van toepassing? Aan welke kwalificaties moet de werknemer voldoen? Over welke diploma's en certificaten moet de werknemer beschikken? Hoe lang wilt u hem of haar aan u verbinden en op welke wijze? Dit zijn voorbeelden van zaken die wij in kaart brengen tijdens onze eerste contacten met u.

Betrouwbaar en kwalitatief personeel uit Oost Europa

Op basis van het functieprofiel en de vereiste competenties starten wij onze wervingsactiviteiten in Polen of andere landen in Oost-Europa. Wanneer het vereist is voor de functie worden de medewerkers getest op de vaardigheden voor het uitvoeren van de functie (bijvoorbeeld snijvaardigheden, tekening lezen, proeflas, taalvaardigheid of sociale instelling). Op deze manier zetten wij betrouwbaar en kwalitatief personeel in binnen iedere organisatie. 

Samenwerken?

Wil je meer informatie?

Wij bouwen graag samen met u aan een duurzame relatie. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.