Woon-werkverkeer
Medewerkers

Woon-werkverkeer

Eigen vervoer

Om iedere werkdag van je woonplek naar je werkplek te komen, heb je vervoer nodig. Onze voorkeur gaat ernaar uit dat je eigen vervoer (bijvoorbeeld een auto) hebt, waarmee je van je huis naar je werk reist. Het is niet verplicht om eigen vervoer te hebben, maar om diverse redenen wel zeer wenselijk. Niet alleen kun je op eigen gelegenheid op je werk komen, ook ben je in staat om in Nederland te gaan en staan waar je wilt. Zo ben je mobieler en niet afhankelijk van anderen.

Geen eigen vervoer

Heb je geen eigen vervoer beschikbaar? Bij verschillende inleners verzorgt Fides het vervoer. In alle gevallen proberen wij te zorgen dat de huisvesting zich in de buurt van het bedrijf waar je gaat werken bevindt. 

Fidesfiets

Nederland is een echt fietsland. Dit zorgt ervoor dat fietsen veilig is én dat (werk)voorzieningen vaak op fietsafstand van je woonlocatie liggen. Indien gewenst zorgt Fides voor een mooie, degelijke en herkenbare fiets.

Woon-werkverkeer

Wil je meer informatie?

Wil je meer weten over het woon- werkverkeer in Nederland? Neem dan telefonisch contact op met één van onze medewerkers om de mogelijkheden te bespreken.