Administratie en zekerheden
Onze dienstverlening

Administratie en zekerheden

Onze flexmigranten bieden continuïteit aan uw organisatie. De bijzondere administratie die daar bij komt kijken nemen wij u volledig uit handen. Zo ondersteunen wij onze werknemers met zaken als het aanvragen van een BSN-nummer, regelen van huisvesting en krijgen van een collectieve zorgverzekering bij HollandZorg.

Zekerheden

Net als onze klanten hechten wij grote waarde aan zekerheid en garanties. Dit betekent dat wij alle risico’s inzake afdracht van belastingen en sociale premies op een correcte en controleerbare manier hebben geborgd. Enkele voorbeelden; 

  • Salaris en inschaling zijn altijd volgens de bij u geldende cao.
  • Wij zijn in het bezit van een G-rekening die u kunt inzetten als extra garantie dat premies en sociale lasten correct afgedragen worden.
  • Actuele verklaring betalingsgedrag Belastingdienst is op elk moment voor u beschikbaar. Dit garandeert bijvoorbeeld dat uw interne audits en controles goed verlopen.
  • Wij zijn NEN 4400-1 gecertificeerd.
  • Wij beschikken over het SNA (Stichting Normering Arbeid)-keurmerk. Binnen onze sector is dit het keurmerk voor ondernemingen die arbeidskrachten ter beschikking stellen. Meer informatie vindt u op de website van Stichting Normering Arbeid. Vul bij “zoeken” de naam “Fides” in en u kunt gelijk een actuele verklaring van registratie downloaden.
  • Wij zijn lid van de ABU (Algemene Bond Uitzendbureaus). Fides is ABU-gecertificeerd en daardoor opgenomen in het ABU-register. De ABU is dé belangenbehartiger van uitzendondernemingen in Nederland. Met ruim 500 leden vertegenwoordigt de brancheorganisatie meer dan 65 procent van de markt. Daarmee is het de grootste werkgeversorganisatie binnen de uitzendbranche.
  • Wij zijn SNF-gecertificeerd. SNF staat voor Stichting Normering FlexwonenSNF beheert de registers van ondernemingen die aan de norm voor huisvesting van arbeidsmigranten voldoen en onderhoudt deze normen.

 

Administratieve zekerheden

Meer informatie?

Wilt u meer weten over het inzetten van onze werknemers? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag met u alle mogelijkheden.