Personeel inlenen

Personeel inlenen

De beste mensen voor uw bedrijf, dat is waar u naar op zoek bent. De laatste jaren wordt het steeds lastiger deze gespecialiseerde (vak)krachten te vinden in eigen land. Onze zoektocht begint daarom over de grens. Door ervaringen van onze opdrachtgevers kunnen we zeggen dat onze werknemers betrouwbaar zijn en over een goed arbeidsethos beschikken. Zij dragen bij aan de productiviteit van onze klanten.

Voordelen inzet buitenlandse flexkrachten

De geschiedenis van Nederland laat zien dat buitenlandse (flex)krachten nodig zijn om in de vraag naar arbeid te voorzien. Zij leveren een bijdrage aan de groei van de Nederlandse economie en daardoor aan het behoud en uitbouw van werkgelegenheid in de volle breedte.

Dagelijks zenden we ruim 1.500 vakkrachten uit. Collega's waar onze opdrachtgevers zeer tevreden over zijn. Dankzij deze samenwerking weten we dat Fidesmedewerkers: 

  • een hoge productiviteit halen;
  • betrouwbaar zijn;
  • flexibel zijn en bereid zijn om extra uren te maken;
  • nagenoeg geen verloop hebben. 

Referenties zijn op aanvraag beschikbaar.

Gespecialiseerd personeel

Op zoek naar een geschikte medewerker?

Bent u op zoek naar vakkundig personeel uit Oost-Europa dat voor uw organisatie aan de slag kan? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Zij zijn gespecialiseerd in het vinden van de juiste medewerkers.