Werken in Nederland
Medewerkers

Werken in Nederland

Wil jij graag in Nederland aan het werk? Bij Fides helpen we je graag aan de juiste baan. Wij hebben vacatures bij diverse Nederlandse organisaties in uiteenlopende branches. Naast het regelen van werk zorgen we ook voor goede huisvesting en de juiste begeleiding door vaste contactpersonen. Wij verzorgen het gehele plaatje.

Nederlandse vacatures in diverse branches

In de loop der jaren hebben we een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers opgebouwd. Wij werken samen met Nederlandse bedrijven in uiteenlopende branches die altijd op zoek zijn naar aanpakkers en gemotiveerde vakkrachten uit bijvoorbeeld Polen.  

Sluit je aan bij de Fidesfamilie

Ons kantoor is gevestigd in Doetinchem. Vanuit deze locatie zijn we dagelijks - met een team van Poolse en Nederlandse collega’s - actief in de werving, begeleiding en inzet van werkzoekende arbeidsmigranten. Wil jij aan het werk in Nederland en je aansluiten bij de Fidesfamilie? Al ruim 1.500 werkzoekenden zijn jou voorgegaan!

Begeleiding bij werken in Nederland

Wij regelen meer dan werk in Nederland alleen en dragen zorg voor onze flexkrachten. Zo begeleiden we je op de werkvloer en bij het vinden van goede huisvesting. Je krijgt een persoonlijke co√∂rdinator vanuit Fides die zowel Pools als Engels of Nederlands spreekt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de taalbarri√®re. Ook opleiding vinden wij erg belangrijk. Wanneer gewenst voor de functie, bieden wij je de mogelijkheid tot het volgen van een opleiding. Denk hierbij aan een Nederlandse- of Engelse taalcursus, een hef- of reachtruckcertificaat, een BHV-certificaat of een opleiding tot bandkeurder pluimvee. 

ABU-lidmaatschap

Wij zijn lid van de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU). Dit lidmaatschap staat voor kwaliteit en goed werkgeverschap. Op de website van de ABU vind je veel informatie over werken in Nederland.

Werken in Nederland

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.