Kick-off 2024

Kick-off 2024

Onlangs vond in de De Museumfabriek in Enschede de jaarlijkse kick-off van Flexfamily plaats. Samen met collega's van de andere familieleden werd kort teruggeblikt op het afgelopen jaar, maar ging de blik vooral op de toekomst.

Tijdens de avond waren er verschillende lezingen. Zo namen groepsdirectieleden Sabine ten Holder en Barry Steer ons mee in cijfers, verwachtingen en visie. Vervolgens was het podium aan Henk Geurtsen, die als specialist op het gebied van wet- en regelgeving in de flexmarkt de laatste ontwikkelingen in zijn vakgebied deelde. De avond werd afgesloten door Victor Mids. Mids, bekend van het tv-programma Mindf*ck, bracht tijdens zijn show illusie en wetenschap op een unieke manier samen. 

De kick-off bleek ook dit jaar weer een mooie gelegenheid om (nieuwe) collega's te ontmoeten en vooruit te kijken naar wat komen gaat. Zo blijven we onze steen bijdragen aan het nóg aantrekkelijker maken van wonen en werken in Oost-Nederland. De familieleden van Flexfamily bieden een oplossing voor ieder personeelsvraagstuk. Benieuwd? De koffie staat altijd klaar.

De koffie staat klaar!

Meer weten over Flexfamily?