Eureka 2.0

Eureka 2.0

Na De Uitkijk heeft ook onze Zeddamse woonlocatie Eureka een grondige facelift gekregen.

Gastvrij en eigentijds

De renovatie van Eureka past bij ons streven om te zorgen voor de beste huisvesting voor onze medewerkers. De gemeenschappelijke ruimtes, waaronder de entreehal, de lounge en de recreatiezaal, hebben een grondige facelift gekregen. Moderne meubels, sfeervolle verlichting en kleurrijke accenten zorgen voor een gastvrije en eigentijdse ambiance.

Klaar voor de toekomst

De opgeknapte ruimtes bieden een aantrekkelijke plek voor bewoners om te ontspannen. Met een frisse en moderne uitstraling is Eureka weer klaar om de bewoners een fijne tijd in Nederland te bieden, nu en in de toekomst.

Duurzaam

Bij de renovatie is ook besteed aan het duurzaamheidsaspect. Energiezuinige verlichting en milieuvriendelijke materialen zijn gebruikt om de ecologische voetafdruk van het gebouw te verkleinen. Daarnaast zijn er nieuwe technologieën geïntroduceerd om het energieverbruik efficiënt te beheren.

24/7 beheer

Net als onze andere locaties wordt ook De Uitkijk beheerd door vaste huisbeheerders. Zij spreken de taal van onze werknemers, weten de weg naar de dokter en naar winkels waar typisch Poolse producten worden verkocht.

Wees welkom!

Benieuwd naar Eureka?