Opening

Opening

Vrijdag 21 mei jl. stond in het teken van de opening van een schitterende nieuwe huisvestingslocatie in Zevenaar.

Na maanden van voorbereiding is op 21 mei jl. onze nieuwe huisvestingslocatie in Zevenaar – wegens de coronamaatregelen op sobere wijze - geopend. Het resultaat mag er zijn. In het stijlvol ingerichte pand krijgen onze werknemers te maken met ruime, comfortabele kamers met fijne bedden en goedwerkende wifi. In de gezamenlijke ontspanningsruimtes kan er een voetbalwedstrijd worden gekeken, worden gekaart of een maaltijd worden gegeten die is bereid in een van de moderne keukens.

Begeleiding

Daarnaast is er structurele begeleiding in de vorm van twee locatiebeheerders die 24 uur per dag, 7 dagen in de week klaarstaan. Zij spreken de taal van onze werknemers, weten de weg naar de dokter en naar winkels waar typisch Poolse producten worden verkocht.

Woord van dank

Dit prachtige pand had niet gerealiseerd kunnen worden zonder de Gemeente Zevenaar, die inziet dat er een groot tekort aan huisvesting voor buitenlandse flexkrachten is, verhuurder HA-groep en onze werknemers Marta, Krzysztof en Ola, die deze enorme operatie in goede banen hebben geleid. Onze dank aan hen is groot.

Thuis

Een thuis. Waar je woont, je prettig en veilig voelt. Je welkom bent. Dat is de functie van onze nieuwe huisvestingslocatie. Een thuis voor onze medewerkers die wij dankbaar zijn voor hun dagelijkse inzet en bijdrage bij onze klanten.

Wees welkom!

Benieuwd naar onze huisvestingslocaties?