Smoel op de stoel

Smoel op de stoel

Al maandenlang zijn de lege tribunes van stadion De Vijverberg het decor van de thuiswedstrijden van De Graafschap. Met de actie ‘Smoel op de stoel’ komt daar tijdens het duel met FC Eindhoven op zondag 7 maart verandering in.

Fides en Flexfamily zijn in diverse hoedanigheden al vele jaren verbonden aan De Graafschap. Met de actie ‘Smoel op de stoel’ wil de Doetinchemse voetbalclub geld inzamelen voor Swim to Fight Cancer Achterhoek, ten behoeve van KWF Kankerbestrijding.

Voor €19,54 (1954 is het oprichtingsjaar van De Graafschap) wordt er een levensgrote foto op de tribune van De Vijverberg geplaatst. Hiermee wordt er geld ingezameld voor Swim to Fight Cancer Achterhoek én zal het stadion niet langer leeg ogen.

Fides doet natuurlijk graag aan deze actie mee. Middels een Facebookoproep zijn onze werknemers benaderd om deel te nemen en zo met hun ‘smoel’ op een stoel te komen. De beschikbare stoelen waren binnen no-time weg, waardoor er op 7 maart meerdere Fideswerknemers te zien zullen zijn op De Vijverberg.

 

 

Ook deelnemen aan de actie ‘smoel op de stoel’? Opgeven kan tot maandag 1 maart