Arbeidsmigranten in dienst nemen: de voordelen

Arbeidsmigranten in dienst nemen: de voordelen

De beste mensen voor uw bedrijf, dat is waar u naar op zoek bent. De laatste jaren wordt het steeds lastiger deze gespecialiseerde (vak)krachten te vinden in eigen land. Onze zoektocht begint daarom over de grens, o.a. in Polen. Het zijn de ervaringen van onze opdrachtgevers dat deze arbeidsmigranten betrouwbaar zijn en een goede motivatie hebben om te werken; zij dragen bij aan de productiviteit van deze bedrijven, onze klanten.  

Voordelen inzet arbeidsmigranten

De geschiedenis van Nederland over de afgelopen eeuwen laat zien dat er telkens (arbeids)migranten nodig zijn geweest om in de vraag naar arbeid te voorzien. Zij leveren een bijdrage aan de groei van de Nederlandse economie en daardoor aan het behoud en uitbouw van werkgelegenheid in de volle breedte.

Dagelijks zenden we ruim 1.300 vakkrachten uit. Collega's waar onze opdrachtgevers zeer tevreden over zijn. Dankzij deze samenwerking weten we dat Fides medewerkers: 

  • een hoge productiviteit halen;
  • een laag ziekteverzuim hebben;
  • flexibel zijn en bereid zijn om extra uren te maken;
  • nagenoeg geen verloop hebben. 

Referenties over ons zijn op aanvraag beschikbaar. Bent u op zoek naar een (gespecialiseerde) arbeidsmigrant uit Oost Europa die voor uw organisatie aan de slag kan, neem dan contact met ons op. Wij vinden hem of haar snel voor u. Bel naar 0314 - 650 050 of gebruik het contactformulier.