Begeleiding arbeidsmigranten

Begeleiding arbeidsmigranten

Vanaf het moment dat onze mensen aankomen in Nederland, begeleiden wij hen. Wij zorgen ervoor dat medewerkers ons en het bedrijf leren kennen. Werken en wonen in een ander land, daar kan voor mensen spanning of stress bij komen kijken, weten wij uit ervaring. Daarom doen we er alles aan onze mensen goed te begeleiden. Zo krijgen medewerkers actieve ondersteuning voor huisvesting en opleidingen.  

Vaste contactpersonen - Coördinatoren

Bij onze opdrachtgevers zijn coördinatoren werkzaam die de begeleiding van de arbeidsmigranten op zich nemen. Zij spreken zowel Pools als Engels of Nederlands. Op de eerste werkdag begeleidt de coördinator van Fides de flexkracht(en) naar de werkvloer. Op die manier verzorgen zij de introductie en helpen de nieuwe medewerker(s) snel productief te krijgen. Tegelijk ondersteunen zij bij de instructie van bedrijfsspecifieke veiligheids- en hygiënevoorschriften, regels en werkwijzen. 

Adequate 24-uurs ondersteuning

Onze coördinatoren werken in 24-uurs diensten. Zo is iedere opdrachtgever ervan verzekerd dat de coördinatie ook buiten kantoortijden gegarandeerd is. Dit biedt iedereen continuïteit en zekerheid. 

Meer weten?

Wilt u meer weten over werkwijze en dienstverlening? Of wilt u een aanvraag doen voor betrouwbaar personeel? Neem dan contact met ons op. Bel naar 0314 - 650 050 of gebruik het contactformulier.