Begeleiding van arbeidsmigranten

Begeleiding van arbeidsmigranten

Zowel de arbeidsmigranten als opdrachtgevers begeleiden wij optimaal. Zo krijgen medewerkers ondersteuning voor huisvesting en opleidingen. Voor u als opdrachtgever zorgen we ervoor dat u een vaste contactpersoon heeft. Zo laten we het uitzenden voor zowel de flexmigrant als de opdrachtgever soepel verlopen.

Coördinatoren 

Bij onze opdrachtgevers zijn coördinatoren werkzaam die de begeleiding van de arbeidsmigranten op zich nemen. Zij spreken zowel Pools als Engels of Nederlands. Op de eerste werkdag begeleidt de coördinator van Fides de flexkracht(en) naar de werkvloer. Op die manier verzorgen wij de introductie en helpen ze de nieuwe medewerker(s) snel productief te krijgen. Tegelijk ondersteunen zij bij de instructie van bedrijfsspecifieke veiligheids- en hygiënevoorschriften, regels en werkwijzen.

Adequate 24-uurs ondersteuning

Onze medewerkers werken in 24-uurs diensten. Zo is iedere opdrachtgever ervan verzekerd dat zij de verantwoordelijke Fides coördinator ook buiten kantoortijden kunnen bereiken. Dit biedt continuïteit en zekerheid. 

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem contact met ons op en maak een afspraak.