Huisvesting in Nederland

Huisvesting in Nederland

Wij vinden het belangrijk dat onze flexmigranten goed wonen en leven in Nederland. Daarom zorgen wij voor geschikte huisvesting - onze flexkrachten zeggen; "de beste".

Aankomst in Nederland

Nadat onze mensen de reis naar Nederland ondernomen hebben, worden zij door ons opgevangen door een co√∂rdinator van Fides. Deze medewerker spreekt Pools, Engels of Nederlands en kan je snel wegwijs maken. Hij of zij begeleidt iedereen naar de plek waar ze wonen. 

Huisvesting goed geregeld 

De huisvesting die wij onze arbeidsmigranten bieden is goed, degelijk en netjes en wanneer mogelijk op reisbare afstand van de plek waar je aan het werk gaat. In alle gevallen zorgen wij ervoor dat mensen comfortabel wonen in Nederland. Zij betalen aan Fides, volgens de wettelijke regelgeving, een eigen bijdrage voor deze huisvesting.

Wonen volgens de normen 

De Fides Uitzendgroep is lid van de ABU. Leden van de ABU die werken met arbeidsmigranten en daarvoor eigen huisvestingslocaties beschikbaar hebben, moeten voldoen aan de huisvestingsnormen die zijn vastgelegd in de ABU CAO voor Uitzendkrachten. Een onafhankelijke instelling controleert of deze huisvestingsnormen door leden op de juiste wijze worden toegepast. 

SNF certificaat 

Wanneer aan deze eisen wordt voldaan, mogen zij op hun huisvestingslocaties het SNF-keurmerk (Stichting Normering Flexwonen) voeren. Ook wij zijn SNF gecertificeerd. Dit biedt u en onze flexmigranten een extra garantie dat onze huisvesting goed is geregeld

Meer weten?

Meer weten over onze huisvesting? Of wil je het een keer persoonlijk bekijken? Neem dan contact met ons op. Bel naar 0314 - 650 050 of gebruik het contactformulier.