Over Fides

Over Fides

Uitzendbureau voor arbeidsmigranten

De Fides uitzendgroep is specialist in het uitzenden van buitenlandse flexkrachten uit de nieuwe EU landen, Polen in het bijzonder. Onze flexmigranten zijn voor langere of korte tijd, volledig naar behoefte, in te zetten. Dit doen wij op basis van uitzenden, detacheren en werving & selectie

Met onze diensten richten wij ons op bedrijven in branches zoals food (bijv. pluimvee), logistiek, productie, metaal en land- en tuinbouw.

Actief sinds 2004

Wij zijn sinds 2004 actief in het uitzenden van buitenlandse vakkrachten. Daardoor hebben we inmiddels een netwerk van tevreden opdrachtgevers opgebouwd, verspreid over Nederland. Onze opdrachtgevers waarderen onze kwaliteit en betrouwbaarheid en dankzij de inzet van onze (voornamelijk Poolse) flexkrachten kunnen zij de vraag naar (vak)krachten binnen hun organisatie samen met ons betrouwbaar opvullen. 

Vanuit onze centrale locatie in Doetinchem (Gelderland) werken onze Nederlandse en Poolse medewerkers dagelijks aan de werving en selectie van arbeidsmigranten uit Oost-Europa.  

Op locatie - inhouse

Wanneer een opdrachtgever grote aantallen (tijdelijke) uitzendkrachten inzet, coórdineren wij het volledige proces via inhouse dienstverlening. Dit betekent dat Fides een servicekantoor inricht op uw bedrijfslocatie. Vanuit hier regelen wij de werving, selectie, begeleiding en planning van de uitzendkrachten. Wanneer het voor u van toegevoegde waarde is, nemen wij tegelijk de planning van uw personeel mee in het geheel. Het voordeel: u beschikt over een exclusief en ervaren Fides team voor uw organisatie.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Of wilt u een aanvraag doen voor betrouwbaar personeel? Neem dan contact met ons op. Bel naar 0314 - 650 050 of gebruik het contactformulier.