Uitzendbureau voor arbeidsmigranten

Uitzendbureau voor arbeidsmigranten

Fides uitzendgroep is specialist in het uitzenden van buitenlandse flexkrachten uit EU landen, Polen in het bijzonder. 

Uitzenden, detacheren en werving & selectie

Wij bieden ervaren (vak)krachten, bijvoorbeeld Poolse arbeidsmigranten. U kunt onze flexmigranten voor langere of korte tijd, volledig naar behoefte, inlenen. Dit doen wij op basis van uitzenden, detacheren en werving & selectie. Met onze dienstverlening richten wij ons op bedrijven in uiteenlopende branches zoals food (bijv. pluimvee), logistiek, productie, metaal en land- en tuinbouw.

Actief sinds 2004

Wij zijn sinds 2004 actief in het uitzenden van buitenlandse vakkrachten. Daardoor hebben we inmiddels vele tevreden opdrachtgevers in verschillende sectoren, verspreid over heel Nederland. Onze opdrachtgevers waarderen onze kwaliteit en betrouwbaarheid en dankzij de inzet van onze flexkrachten kunnen zij de vraag naar (vak)krachten binnen hun organisatie eenvoudig opvullen.

Vanuit onze vestiging in Doetinchem (Gelderland) werken onze Nederlandse en Poolse medewerkers dagelijks aan de werving en selectie van arbeidsmigranten. Hierdoor kunnen wij dagelijks in wisselende samenstellingen grote groepen medewerkers uitzenden.  

Ook mogelijkheden voor inhouse

Wij zijn een no-nonsense organisatie die direct aan de slag gaat met een project en hele processen kan overnemen. Wij voldoen aan de vraag vanuit de markt en bieden gemotiveerde arbeiders, die vaak werkzaamheden uitvoeren waarvoor in Nederland geen krachten beschikbaar zijn. Denk hierbij aan flexkrachten voor de productie en logistieke werkzaamheden in de food-, technische en logistieke sector. Van twee tot een paar honderd medewerkers. 

Wanneer een opdrachtgever grote aantallen (tijdelijke) uitzendkrachten wil inlenen, kunnen wij ook inhouse dienstverlening aanbieden. Dit betekent dat Fides een servicekantoor inricht op uw eigen locatie. Vanuit hier regelen wij de werving, selectie, begeleiding en planning van de uitzendkrachten. Wanneer gewenst nemen wij zelfs de planning van uw personeel mee in onze dienstverlening. Het voordeel: u beschikt over een exclusief en ervaren Fides team voor uw organisatie. 

Meer weten?

Wilt u meer weten over werkwijze en dienstverlening? Of wilt u een aanvraag doen voor betrouwbaar personeel? Neem dan contact met ons op. Bel naar 0314 - 650 050 of gebruik het contactformulier