Werken in Nederland

Werken in Nederland

Wil jij graag werken in Nederland? Bij Fides Uitzendgroep helpen we je graag aan de juiste baan in Nederland. Wij hebben vacatures voor arbeidsmigranten uit Oost Europa bij diverse Nederlandse organisaties. Zo hebben we vacatures in uiteenlopende branches, zoals food (bijv. pluimvee), logistiek, productie, metaal en land- en tuinbouw. Naast werk verzorgen wij ook andere faciliteiten voor je, zoals goede huisvesting en de juiste begeleiding door vaste contactpersonen. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Nederlandse vacatures in diverse branches

In de loop der jaren hebben we een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers opgebouwd. Onze opdrachtgevers zijn Nederlandse bedrijven in uiteenlopende branches, zoals food, logistiek, productie, metaal en land- en tuinbouw. Voor hen zijn we altijd op zoek naar aanpakkers en gemotiveerde vakkrachten uit bijvoorbeeld Polen. 

Sluit je aan bij de Fides familie

Ons bureau is gevestigd in het Nederlandse Doetinchem. Vanuit deze locatie zijn we dagelijks - met een team van Poolse en Nederlandse collega’s - actief met de werving, begeleiding en inzet van de beste arbeidsmigranten. We zijn er trots op dat er ondertussen ruim 1.300 hoofdzakelijke Poolse mensen voor ons kiezen. Wil jij aan het werk in Nederland en je ook aansluiten bij de Fides familie? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Begeleiding bij werken in Nederland

Wij regelen meer dan alleen je werk in Nederland. We zorgen goed voor onze flexkrachten. Zo begeleiden we je bij randzaken, zoals huisvesting en begeleiding op de werkvloer. Je krijgt een persoonlijke coördinator vanuit Fides die zowel Pools als Engels of Nederlands spreekt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de taalbarrière. Ook opleiding vinden wij erg belangrijk. Wanneer gewenst voor de functie bieden wij je de mogelijkheid tot het volgen van een opleiding. Denk hierbij aan een Nederlandse taalcursus, een hef- of reachtruck certificaat of een BHV-certificaat.