Werving van Oost-Europese arbeidsmigranten

Werving van Oost-Europese arbeidsmigranten

Fides biedt een oplossing op maat. Dit betekent dat wij volledig inspelen op verwachtingen binnen uw bedrijf en de inzet van de juiste flexkrachten. Met andere woorden; van inventarisatie van wensen en voorkeuren tot en met de plaatsing van onze arbeidsmigranten binnen uw organisatie.

De passende kandidaat

De zoektocht naar de passende kandidaat begint met in kaart brengen van uw wensen en eisen. Kennis van uw processen, bedrijfsmentaliteit en werkwijze zijn voor ons waardevol. Aan welke kwalificaties moet de arbeidsmigrant voldoen? Over welke diploma's en certificaten moet de arbeidsmigrant beschikken? Hoe lang wilt u hem of haar aan u verbinden en op welke wijze? Dit zijn enkele voorbeelden van zaken die wij in kaart brengen tijdens onze eerste contacten met u. 

Betrouwbare en kwalitatieve arbeidsmigranten uit Oost Europa

Op basis van het functieprofiel en de vereiste competenties starten wij onze wervingsactiviteiten in Polen of andere landen in Oost Europa. Wanneer het vereist is voor de functie worden de medewerkers getest op de vaardigheden voor het uitvoeren van de functie (bijv. snij- of slachtvaardigheden, tekening lezen, proeflas, taalvaardigheid, sociale instelling, etc.). Op deze manier zetten wij betrouwbare en kwalitatieve arbeidsmigranten in binnen iedere organisatie. 

Meer weten?

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.